Kampeerplaatsen van minimaal 100 m2 groot!
Dit is comfortabel kamperen met het strand aan je voeten.

Kamperen aan het strand

Camping het Hoge Licht is een fijne plek voor een heerlijke strandvakantie. Kinderen kunnen veilig rondrennen, de kampeerplaatsen zijn autovrij. Met een recreatieruimte, speeltuin, sportveld en dierenweide op het terrein hoeven ze zich geen moment te vervelen.

Ruim opgezette plaatsen en sinds 2021 zijn 10 plaatsen voorzien van privé sanitair!

Naast de vaste- en seizoenplaatsen vind je op Camping het Hoge Licht  46 ruim opgezette, overzichtelijke kampeerplaatsen. Wie met een eigen tent komt, heeft minimaal 100m2 tot beschikking, voor caravans is dit 130m2. 10 plekken zijn voorzien van privĂ©-sanitair, met douche, toilet, wastafel en zelfs een vaatwasser!  Verder zijn alle plaatsen voorzien van 10 ampere elektra, digitale tv (eventueel via minidecoder te huur bij de receptie), wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Neem gerust de laptop of tablet mee, want er is gratis draadloos internet aanwezig. 

Wij hebben autovrije kampeerplaatsen. Dat houdt in, dat je alleen op de aankomst- en vertrekdag naar de kampeerplaats kunt rijden. De auto kan op een van de parkeerstroken gezet worden.

Campers en Busjes zijn van harte welkom, mits zij op de plaats blijven staan tijdens het gehele verblijf.

Wij proberen de grasmat zo goed mogelijk te verzorgen, voor jou, maar ook voor de gast die na jou komt. Daarom zijn grondzeil, antiworteldoek, matten etc. alleen onder de voortent toegestaan. Dus niet onder de 2e tent/luifel.

Nieuw modern sanitairgebouw(2024)

Na een dagje strand kunnen de zandkorrels worden afgespoeld in het moderne, goed verzorgde sanitairgebouw dat centraal is gelegen op het terrein. Daar vind je onder andere (gezins)douches, een babyroom, mindervalide-ruimte,  afwasgelegenheid en vanaf 2024 staat er ook een vaatwasmachine. Een wasje is zo gedaan met de aanwezige wasmachines en drogers.

Extra service 

Uw caravan wordt door een medewerker op zijn plaats gezet.

Maximaal 1 huisdier per kampeerplaats toegestaan.

Tijdens het hoogseizoen reserveren wij alleen van zaterdag tot zaterdag.

Alle seizoensplekken zijn helaas volgeboekt. Vanwege de lange wachtlijst nemen wij ook geen nieuwe aanmeldingen meer aan. 

Bekijk meer foto's van onze Zeeuwse camping bij het strand

Bekijk de kampeerplaatsen