x

Corona en annuleren 2021

 Wanneer de camping dicht moet en wij u niet kunnen ontvangen, ontvangt u uw volledige betaling terug op uw rekening

Lees hier meer.

Kampeerplaatsen van minimaal 100 m2 groot!
Dit is comfortabel kamperen met het strand aan je voeten.

Kamperen aan het strand

Camping het Hoge Licht is een fijne plek voor een heerlijke strandvakantie. Kinderen kunnen veilig rondrennen, de kampeerplaatsen zijn autovrij. Met een recreatieruimte, speeltuin, sportveld en dierenweide op het terrein hoeven ze zich geen moment te vervelen.

Ruim opgezette plaatsen en sommige hebben sinds 2021 privé-sanitair!

Naast de vaste- en seizoenplaatsen vind je op Camping het Hoge Licht  46 ruim opgezette, overzichtelijke kampeerplaatsen. Wie met een eigen tent komt, heeft minimaal 100m2 tot beschikking, voor caravans is dit 130m2. Sommige plaatsen zijn vanaf 2021 voorzien van privé-sanitair. Het privé-sanitair heeft een douchecabine, hangend toilet, wastafel en een vaatwasser !!     Verder zijn alle plaatsen voorzien van 10 ampere elektra, digitale tv (eventueel via minidecoder te huur bij de receptie), wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Neem gerust de laptop of tablet mee, want er is gratis draadloos internet aanwezig. 

Modern sanitairgebouw

Na een dagje strand kunnen de zandkorrels worden afgespoeld in het moderne, goed verzorgde sanitairgebouw dat centraal is gelegen op het terrein. Daar vind je onder andere (gezins)douches, een babyroom en een afwasgelegenheid. Een wasje is zo gedaan met de aanwezige wasmachines en drogers.

Extra service

Op Camping het Hoge Licht kun je gebruik maken van de broodjesservice. Vooraf besteld, de volgende ochtend een heerlijk vers ontbijt! Je kunt ook een fiets huren om de prachtige omgeving van Zeeland te ontdekken.

Een huisdier kan in overleg meegenomen worden. 

 Helaas zijn alle (voor)seizoensplaatsen volgeboekt. Vanwege de lange wachtlijst nemen wij helaas geen nieuwe aanmeldingen meer aan.

Tijdens het hoogseizoen reserveren wij alleen van zaterdag tot zaterdag. Bij een verblijf van minimaal 15 overnachtingen kunt u zelf uw aankomst en vertrekdatum kiezen.

 

Bekijk meer foto's van onze Zeeuwse camping bij het strand

Bekijk de kampeerplaatsen