x

Corona en annuleren 2021

 Wanneer de camping dicht moet en wij u niet kunnen ontvangen, ontvangt u uw volledige betaling terug op uw rekening

Lees hier meer.

Verhuur van moderne chalets
"Dit is kamperen met de luxe van thuis!"

Chique chalet

Heb je geen eigen tent, caravan of camper? Denk dan eens aan een heerlijke luxe vakantie in een chalet. Ook op deze manier kun je optimaal genieten van de sfeer van onze camping. Op Camping het Hoge Licht staan 7 modern ingerichte chalets. Ze zijn van alle gemakken voorzien, zodat je kunt genieten van een onbezorgde kampeervakantie!

In onze chalets zijn honden helaas verboden en is roken niet toegestaan !

Van alle gemakken voorzien

Er is keuze uit een 4-persoons, 4-persoons de luxe, 5-persoons of 6-persoons chalet. Allen zijn voorzien van centrale verwarming. In de knusse woonkamer is een ruime zitplek gemaakt met flatscreen-televisie met usb-aansluiting. Uiteraard is er ook draadloos internet aanwezig. in de keuken vind je een vier pits gasfornuis, combi-magnetron, koelkast met vriesvak en zelfs een vaatwasser. Als dat geen luxe is!

Slapen als een roos

De moderne badkamer bestaat uit een douche, toilet en wastafel. In de 4-persoons chalet is de ene slaapkamer ingedeeld met een tweepersoonsbed en de andere kamer met twee eenpersoonsbedden. Het 4-persoons chalet de Luxe zit een slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met 2 enkele bedden. Het 5-persoons chalet beschikt over 2 slaapkamers, de ene slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en de andere slaapkamer heeft een stapelbed en 1 eenpersoonsbed. De 6-persoons chalet beschikt over 3 slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, en een slaapkamer met een gekruist stapelbed. In dit chalet is echter geen ruimte voor een campingbedje! Sjouwen met dekbedden, kussens en lakenpakketten is deze vakantie niet nodig: deze zijn aanwezig in het chalet.

Vanaf het terras geniet je heerlijk van het zonnetje rondom het chalet. Tuinmeubilair is aanwezig.

Bij het 4 persoons de Luxe en het 5 persoons chalet heeft het terras een loungeset en 2 ligbedden. Verder is er een berging met Bolderkar.

Je vindt de prijzen terug in de tarievenlijst. Het 4 persoons de luxe en 5-persoons chalet wordt alleen voor hele weken verhuurd van vrijdag tot vrijdag. Deze zijn inclusief eindschoonmaak.

6 persoons chalet
4 persoons chalet
6 persoons chalet
6 persoons chalet kajuitopstelling
4 en 6 persoons chalet
5 persoons chalet
5 persoons chalet (slaapkamer 1)
5 persoons chalet(slaapkamer 2)
5 persoons chalet
5 persoons chalet
5 persoons chalet
4 persoons chalet deluxe
4 persoons chalet deluxe
4 persoons chalet deluxe (slaapkamer 1)
4 persoons chalet deluxe (slappkamer 2)
4 persoons chalet deluxe
4 persoons chalet deluxe
4 persoons chalet deluxe
4 en 6 persoons chalet

Prijslijst voor onze chalets.

 Prijslijst verhuur Chalets 2021 (PDF)

Particuliere verhuurlijst.

Naast de chalets die wij in de verhuur hebben, bestaat ook de mogelijkheid om een stacaravan of chalet van een jaargast te huren.

Bij deze vorm van verhuur huur je een chalet/caravan direct bij de eigenaar. Informatie over deze accomodaties vraag je bij hun op, die weten immers als geen ander wat je wel en niet kunt verwachten.

Camping het Hoge Licht rekent € 3,00 p.p.p.n verblijfskosten. De overige huursom bepaalt de eigenaar.

Hieronder kun je de particuliere verhuurlijst downloaden.

Particuliere verhuurlijst (PDF)