Een rustzoeker of gaat u er graag op uit?
U hoeft zich in ieder geval niet te vervelen!

Meer links naar attracties en evenementen

Polderhuis Westkapelle en vuurtoren
Dijk en Oorlogsmuseum met exposities en diverse culturele activiteiten voor jong en oud.

Mini Mundi
Het nieuwste familie-pretpark van Zeeland!

Reptielenzoo Iguana

In het centrum van de mooie stad Vlissingen vindt u Reptielenzoo Iguana, Europa’s grootste, geheel overdekte reptielenzoo.

Speelcircus Bambini
Van snoezelhoek tot spectaculaire freefall-glijbaan, in Speelcircus Bambini wordt het allemaal werkelijkheid. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in deze geheel gethematiseerde indoorspeeltuin, je waant je er echt in de wereld van het circus!

Zoutelande Info
Zoutelande.info is dè officiële website waar u altijd onafhankelijke en objectieve informatie vindt over alles wat deze badplaats u te bieden heeft.

Stranden van Walcheren
Een site met alle informatie over de stranden van Walcheren

Strandpaviljoen Scheldezicht
Strandpaviljoen Scheldezicht is gelegen aan de prachtige Zeeuwse kust tussen Zoutelande en Westkapelle. Een plek waar je lekker kunt eten met een fantastisch uitzicht op de Noordzee, maar ook naar toe gaat vanwege de gezellige avonden. Vooral in de zomer natuurlijk als er optredens zijn of andere activiteiten worden ontplooid. Ook voor al uw feesten of partijen kunt u bij Strandpaviljoen Scheldezicht terecht.

Strandhuisjesverhuur
Verhuurbedrijf Van Rooijen geeft strandhuisjes te huur op de mooiste stranden van Nederland. Bij Westkapelle en tussen Westkapelle en Zoutelande staan de strandhuisjes op mooie, schone zandstranden. Deze stranden worden ook wel de 'Zeeuwse Rivièra' genoemd. De ligging van de stranden is op het zuiden, dus de zon schijnt een groot gedeelte van de dag over zee op het strand. Terwijl u van de zon geniet kunt u ook genieten van een prachtig uitzicht over zee.

Westkapelle - Toeristische trekpleister
Westkapelle, toeristische trekpleister aan de Zeeuwse kust. Hier vindt u alle informatie van Westkapelle. Alle accommodaties, horeca, bedrijven, attracties, enz.

Neeltje Jans
Midden in de Zeeuwse natuur vind de deltawerken van Neeltje Jans. Bij deze werken is een volledig park gebouwd.  Met een bezoek aan dit themapark, bezoek je niet alleen een heel leerzaam themapark maar ook een park wat heel erg leuk is. Er is namelijk voor jong en oud van alles te doen. Natuurlijk is er veel aandacht voor de werking van de deltawerken, maar ook voor de watersnoodramp is veel aandacht. Bovendien vind je in dit park ook bijzondere zeedieren. Knuffel een zeehond, aai een dolfijn of bekijk de grote haaien. In de speciale kraamkamer van Aquapolis bekijk je pasgeboren jonge roggen en haaien die net uit hun ei kruipen.  Ontdek de krachten van wind en water en bekijk de attracties die hiermee te maken hebben. Een waterspeelplaats mag natuurlijk niet ontbreken. In de 3d-bioscoop kom je na alle indrukken even tot rust en bekijk je een interessante film over de deltawerken. Een bezoek aan dit park is heel leuk en leerzaam en bovendien echt de moeite waard voor het hele gezin.